MY KTEO

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Ηλίας Θαλάσσης: Πρέπει να φερθούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αλλιώς θα έρθουμε αντιμέτωποι με χειρότερες καταστάσεις

Τα χειρότερα προσπαθεί να προλάβει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εύβοιας Ηλίας Θαλάσσης, και μέσω του eviatop κάνει έκκληση σε όλους τους επαγγελματίες εστίασης κι όχι μόνο, να ακολουθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ειδικών. «Πρέπει να φερθούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αλλιώς θα έρθουμε αντιμέτωποι με χειρότερες καταστάσεις» τόνισε ο Πρόεδρος και υπογράμμισε ότι οι επαγγελματίες δεν πρέπει να εφησυχάζουν: «Δεν επιτρέπεται χαλαρότητα και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Εφιστώ την προσοχή και συστήνω στους συναδέλφους να ακολουθούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να μην αναγκαστούμε να υποστούμε τις συνέπειες ενός γενικευμένου lockdown, όπως συμβαίνει σήμερα σε άλλες περιοχές της χώρας»

Βέβαια, ο Ηλίας Θαλάσσης ξεκαθάρισε ότι μέχρι σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών της Εύβοιας έχει δείξει την υπευθυνότητα που επιβάλλεται και ότι χάρις και σε εκείνους στην Εύβοιας τα νούμερα των θετικών κρουσμάτων κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα. «Όπως και τα νούμερα μαρτυράνε οι επαγγελματίες του Νομού ανέλαβαν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί και ανταπεξήλθαν στις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις, που όλοι βιώνουμε. Και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει» κατέληξε ο Πρόεδρος.