MY KTEO

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Βασίλης Πορφυράκης: «Δεν θα παντρευτούμε με τη Ματίνα Νικολάου, δε θέλω παιδιά»


Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, ο Βασίλης Πορφυράκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Breakfast @Star” και τη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά και μέσα σε όλα μίλησε για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη στον οποίο ήταν παρών, τη σχέση του με τη Ματίνα Νικολάου και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδί στο μέλλον.

«Ο Πάνος Μουζουράκης είναι φίλος της Ματίνας, στον γάμο του ήταν ο ίδιος Πάνος που ξέρω. Σίγουρα πιο συναισθηματικός. Έχετε και οι δημοσιογράφοι τα δίκια σας που θέλατε να είστε εκεί, και ο Πάνος που ήθελε την ιδιωτικότητά του, κι εγώ στη θέση του αυτό θα επιθυμούσα» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

«Εμείς με την Ματίνα είμαστε σαν παντρεμένοι, δε θα παντρευτούμε. Είναι ασήμαντο αυτή τη στιγμή. Το δέσιμο αυτού του μυστηρίου είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά, σίγουρα αυτό πρέπει να συνδέεται με την οικογένεια. Εμείς, είμαστε εντάξει με τον Παναγιώτη που έχει η Ματίνα, εγώ δεν θέλω παιδί οπότε είμαστε εντάξει με τη συνθήκη αυτή.

Έχω μεγαλώσει τρία παιδιά, τα αδέρφια μου, δεν θέλω άλλο. Δεν είναι αναγκαίο όλοι σε αυτή τη ζωή να γίνουμε γονείς. Αν το θελήσω κάποια στιγμή, υπάρχει και η επιλογή της υιοθεσίας. Θα ήταν χαρά μου να υιοθετήσω μέχρι το τέλος της ζωής μου πολλά παιδιά» είπε σε άλλο σημείο ο Βασίλης Πορφυράκης για το ενδεχόμενο να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά με τη Ματίνα Νικολάου.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Πορφυράκης έκανε λόγο και για τις προτάσεις συνεργασίας που έχουν δεχτεί με τη Ματίνα Νικολάου.

Έχουν έρθει προτάσεις για να συνεργαστούμε τηλεοπτικά με τη Ματίνα αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν από τους δυο μας. Θα ξανακάμε ένα J2US, περάσαμε πάρα πολύ ωραία αλλά, νομίζω ότι η Ματίνα θέλει να παίξει θέατρο, όπως και θα κάνει, οπότε το κομμάτι τηλεόραση δε μας ενδιαφέρει. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι οικογένεια για τη Ματίνα, δε σταματάει η συνεργασία τους» είπε.


tlife.gr