MY KTEO

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Μαθηματικά, Βιολογία, Αρχαία Ελληνικά 2023: Τελικές λύσεις και απαντήσεις στα θέματα


Δεύτερη ημέρα για τις Πανελλήνιες 2023. Η Βιολογία δυσκόλεψε τους μαθητές, ενώ στα Μαθηματικά και τα Αρχαία τα θέματα ήταν πιο βατά. Όλες οι απαντήσεις.

Χωρίς προβλήματα και «παγίδες» ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα των Πανελληνίων 2023 για τα ΓΕΛ, με τους υποψηφίους να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού και συγκεκριμένα σε Μαθηματικά, Βιολογία και Αρχαία Ελληνικά. Το iEidiseis σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς σας δίνει τις απαντήσεις.

Δείτε ΕΔΩ τις τελικές απαντήσεις στη Βιολογία
Δείτε ΕΔΩ τις τελικές απαντήσεις στα Αρχαία Ελληνικά
Δείτε ΕΔΩ τις τελικές απαντήσεις στα Μαθηματικά.

Πώς κρίνονται τα θέματα στη Βιολογία
Σύμφωνα με τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο Βιολογίας του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, κ. Παπαγιανακόπουλο Αλέξανδρο τα σημερινά θέματα της Βιολογίας κρίνονται ως αρκετά απαιτητικά. Όπως αναφέρει, όποιος δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα δεν θα μπορούσε να απαντήσει. Χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς κάλυπταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ύλης και ακόμη και οι ερωτήσεις πολλαπλής ήταν πιο δύσκολες απ ότι συνήθως.

Πώς κρίνονται τα θέματα στα Αρχαία
Για τα Αρχαία η Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς κ. Μακρή Γεωργία αναφέρει πως τα σημερινά θέματα ήταν για καλά προετοιμασμένους μαθητές, καθώς το διδαγμένο κείμενο ήταν πιο απαιτητικό από το περσινό και το αδίδακτο ήταν στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας με πέρυσι.

Πώς κρίνονται τα θέματα στα Μαθηματικά
Ο κ. Φουντουλάκης Μανώλης , ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Μαθηματικών του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, αναφέρει πως τα θέματα σε γενικές γραμμές ήταν εύκολα για σωστά προετοιμασμένους μαθητές, με εύκολη θεωρία, το 2ο και 3ο θέμα να είναι βατό και τα περισσότερα υποερωτήματα να μην απαιτούν ιδιαίτερη αφιέρωση χρόνου ώστε να λυθούν.

Τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά εδώ.
Τα θέματα στα Μαθηματικά εδώ.
Τα θέματα στη Βιολογία εδώ.

Η συνέχεια για τις Πανελλήνιες έρχεται την Πέμπτη, 8 Ιουνίου με Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική.


iEidiseis.gr