MY KTEO

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Πανικός με την Αφροδίτη Γραμμέλη: Λιποθύμησε στον αέρα του «Πρωινού μας» (βίντεο)


Η Αφροδίτη Γραμμέλη αισθάνθηκε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν την ώρα που σχολίαζε την συνέντευξη της Ντίνας Νικολάου.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά στο σημερινό «Πρωινό μας» του Σκάι με τους συνεργάτες της εκπομπής να σχολιάζουν να διάφορα γεγονότα της επικαιρότητας.

Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στην συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή σεφ και πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας διεθνώς Ντίνα Νικολάου και η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεκίνησε να σχολιάσει κάτι. Όμως, πριν προλάβει να αρθρώσει δύο λέξεις, οι θεατές και οι συνάδελφοί της την άκουσαν να λέει «παιδιά δεν νιώθω πολύ καλά» και να κάνει βουτιά με το κεφάλι στο τραπέζι.

Η Φαίη Σκορδά αντέδρασε αστραπιαία στο γεγονός. Σηκώθηκε από τη θέση της δίπλα στους συνεργάτες της και κατευθύνθηκε προς τη κουζίνα του πλατό, για να δώσει προφανώς χρόνο και χώρο στους ανθρώπους του στούντιο να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στη λυπόθυμη δημοσιογράφο.

«Ζητώ χίλια συγγνώμη, είναι για κάτι προσωπικό. Όλα όμως όπως βλέπω είναι καλά», είπε η Φαίη Σκορδά και ζήτησε από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να ξεκινήσει μόνος του τη στήλη της μαγειρικής για να μπορέσει να πλησιάσει η ίδια τη συνεργάτιδά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



iEidiseis.g