MY KTEO

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Σοφιάνα Αβραμάκη: Εξώδικο σε εφημερίδα για το δημοσίευμα με τον Στάθη Σχίζα


Η Σοφιάνα Αβραμάκη μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για το δημοσίευμα που την θέλει σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα και απειλεί να φτάσει στα άκρα για την αποκατάσταση της αλήθειας.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Espresso ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της Σοφιάνας Αβραμάκη, η οποία απέστειλε εξώδικο στην εφημερίδα απαιτώντας τη άμεσα αποκατάσταση της αλήθειας.

Ποιο είναι το θέμα που εξόργισε την Σοφιάνα Αβραμάκη
Σύμφωνα με ανυπόγραφο άρθρο της Espresso, η πρώην παίκτρια του «Survivor» είναι η διάδοχος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην καρδιά του Στάθη Σχίζα. Ως έρωτα – βόμβα περιγράφει τη σχέση τους η εφημερίδα σε ένα άρθρο με πικάντικες λεπτομέρειες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Μιλώντας στην Μαρία Μπακοδήμου στη εκπομπή «Γειά στο» την ώρα που βρίσκονταν καθ’ οδόν για τη Χαλκιδική, για διακοπές με φίλες της, η Σοφιάνα δεν έκρυψε την οργή αλλά και τις απορίες της για το δημοσίευμα.

«Προσπαθώ να το διακωμωδήσω αλλά πραγματικά ενοχλήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Δε ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά μιλάμε μόνο για τα προσωπικά μου, δεν απασχολεί κάτι άλλο. Τελευταία φορά ήταν πριν κανέναν δίμηνο.

Με τον Στάθη τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν 10-12 μέρες. Έχουμε πάει για καφέ αλλά ποτέ μόνο οι δυο μας. Όχι ότι θα το θεωρούσα ύποπτο αν πηγαίναμε οι δυο μας. Έχουμε πάει για καφέ γιατί εγώ προπονούμαι εκεί και το συγκεκριμένο μαγαζί το έχει γνωστός του Στάθη, οπότε τυχαίνει να βρισκόμαστε αρκετές φορές.

Αυτά που έγραψαν από κάτω έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, η αλήθεια είναι. Δε ξέρω αν τα διαβάσατε. Έλεγε για καβαλήματα και τέτοια. Όπως το γράφουν, έτσι το αναπαράγω κι εγώ.

Έχω ήδη κινηθεί νομικά. Έχω στείλει ένα εξώδικο. Γενικότερα φέτος πρέπει να είναι η χρονιά των εξωδίκων. Πάνε κι έρχονται. Περιμένω μια αποκατάσταση από την εφημερίδα και πιστεύω ότι θα γίνει.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι χωρίς υπογραφή. Θεωρώ ότι ήταν πολύ προσωπικό αυτό που έγινε.

Κάποιος το έδωσε αυτό το θέμα. Ίσως εγώ να μην ήμουν το πρόσωπο που άμεσα ήθελαν να επιτεθούν, ίσως ήθελαν να βλάψουν τον Στάθη, δε ξέρω. Πολύ λεπτομέρεια…» είπε η γνωστή φυσιοθεραπεύτρια η οποία πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα, εκτός από αναληθές και προσβλητικό, έφερε σοβαρή αναστάτωση στην προσωπική ζωή της.

«Το γεγονός ότι έχω αποφασίσει να αποκρύψω την προσωπική μου ζωή κι ότι πολλές φορές λέω ότι είμαι το εθνικό μπακούρι δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή μου. Μου δημιούργησε πρόβλημα όλο αυτό. Το συγκεκριμένο μου δημιούργησε πρόβλημα» επέμεινε στην επικοινωνία της με το «Γειά σου»



iEidiseis.gr