MY KTEO

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Σασμός spoiler: Το τροχαίο και το εγκεφαλικό που τα αλλάζουν όλα


Ο γ κύκλος της σειράς Σασμός θα ξεκινήσει με σοβαρά περιστατικά για δύο πρωταγωνιστές.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το φινάλε του δεύτερου κύκλου στη σειρά Σασμός. Το ίδιο συγκλονιστική όμως θα είναι και η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς του Alpha.

Στον Σασμό οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές όταν βγει στο φως το ένοχο μυστικό του θανάτου του Στεφανή. Ποιο είναι το μυστικό; Μα φυσικά ότι έπεσε νεκρός από τα χέρια του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ακούει τη συνομιλία της Καλλιόπης και της Βασιλικής και μαθαίνει ότι ο φονιάς του πατέρα του είναι ο άνθρωπος που τον αγκάλιασε και του στάθηκε σαν δεύτερος πατέρας του.

Ο Νικηφόρος χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του όταν μαθαίνει την τραγική αλήθεια. Σοκάρεται πάρα πολύ, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να μην πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του. Είναι αποφασισμένος, ακόμη κι αν απέναντί του καλείται να έχει τον Μαθιό. Ο τελευταίος πρέπει να πληρώσει με την ίδια του τη ζωή για τον θάνατο του Στεφανή.

Η Καλλιόπη και η Βασιλική έρχονται αντιμέτωπες με γεγονότα που δεν είναι στο χέρι τους να αποφύγουν.

Η Βασιλική μόλις αντιλαμβάνεται το κακό που πάει να γίνει όταν ο Νικηφόρος μαθαίνει ποιος σκότωσε τον πατέρα του, τρέχει πίσω του πριν πάει στο Μαθιό. Στόχος της είναι να εμποδίσει με κάθε τρόπο να γίνει φονικό. Όμως, τρέχοντας με απίστευτη ταχύτητα στους στενούς δρόμους της Άνω Ποριάς, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και χτυπάει άσχημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Πέφτει πάνω στο τιμόνι το κεφάλι της με δύναμη και ακούγεται παρατεταμένα η κόρνα. Λίγο αργότερα την ανακαλύπτει τυχαία ένας περαστικός και καλεί αμέσως το ασθενοφόρο, αφού βλέπει ότι η Βασιλική δεν έχει τις αισθήσεις της.

Η Καλλιόπη από την πλευρά της μόλις βλέπει τον Νικηφόρο, καταλαβαίνει ότι δεν έχει έρθει για καλό και στόχος του είναι να σκοτώσει τον Μαθιό. Και μόνο στην ιδέα ότι κινδυνεύει να χάσει το παιδί της, η καπετάνισσα παθαίνει εγκεφαλικό. Θα τα καταφέρουν να επιβιώσουν ή οι Σταματάκηδες θα είναι αντιμέτωποι με ακόμη μία συμφορά;



Eidiseis.gr