MY KTEO

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τρολάρει δημοσιογράφο για την «κόντρα» Γερονικολού – Λασκαράκη – «Αν το πάρει το BBC θα είναι ευτύχημα!»


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε στις ερωτήσεις του συνεργάτη του «Mega καλημέρα» για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις με τις δηλώσεις της νυν και τέως συντρόφου του.

Για όποιον δεν το γνωρίζει, τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα απασχολεί η υποτιθέμενη κόντρα ανάμεσα στη Βάσω Λασκαράκη και την Κατερίνα Γερονικολού, της τέως και την νυν σύντροφο του Γιάννης Τσιμιτσέλη. Η αφορμή ήταν μια συνέντευξη της Γερονικολού στην οποία είπε ότι διαδέχτηκε την Βάσω Λασκαράκη τη δεύτερη σεζόν της παράστασης «Το άνθος του κάκτου» που ανέβασε η Μιμή Ντενίση. Η Βάσω Λασκαράκη, ερωτούμενη, δήλωσε ότι στον ρόλο τη διαδέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου και η Κατερίνα Γερονικολού ανάλαβε αργότερα.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει μια παραφιλολογία περί κόντρας ανάμεσα στην παρουσιάστρια του «Break» και μητέρα του παιδιού του Γιάννη Τσιμιτσέλη και την νυν σύντροφό του και οι «πρωταγωνιστές» της ιστορίας να δεχτούν πολιορκία από τους δημοσιογράφους.

Μιλώντας σήμερα στο «Mega καλημέρα» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πήρε θέση στο ζήτημα που δημιουργήθηκε.

«Φυσικά και παρακολούθησα το θέμα. Χτυπούσε και το κινητό μου και νόμιζα ότι κάτι έγινε!

Δεν υπάρχει θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει ένα θέμα χωρίς να υπάρχει θέμα.

Η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση όπως το “Άνθος του Κάκτου”. Τελείωσε η σεζόν, πήγε η Αθηνά Οικομάκου, έπαιξε και αυτή εξαιρετικά. Τελείωσε η σεζόν, πήγε η Κατερίνα Γερονικολού, έπαιξε στον ίδιο ρόλο, πέρασε η παράσταση στην ιστορία.

Αυτό είναι. Τώρα για beef μεταξύ Κατερίνας και Βάσως, δεν υπάρχει. Έχουμε βρεθεί και μαζί έτσι κι αλλιώς.

Τώρα, γιατί υπάρχει θέμα ενώ υπάρχει θέμα… Αυτή τη στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο. Έχει γίνει κάτι από το πουθενά που δεν υπάρχει. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Δεν πήγε κανείς στη θέση κανενός. Η Κατερίνα πήγε σε έναν ρόλο που έτυχε να τον κάνει η Αθηνά, που έτυχε να τον κάνει η Βάσω που κένταγε η κόρη το μαντήλι, ντίλι ντίλι ντίλι».

Και συνέχισε με εμφανή δόση ειρωνείας. «Εγώ πιστεύω ότι είναι καλό να συμβαίνει αυτό για τον ελληνικό λαό για να μαθαίνει πολύ σημαντικά πράγματα όπως αυτό το πράγμα που είναι ένα τρελό θέμα και νομίζω ότι θα βγει και εκτός συνόρων αυτό το θέμα με την Κατερίνα και τη Βάσω σίγουρα. Είναι πολύ σημαντικό, αν το πάρει το BBC και το CNN θα είναι ευτύχημα».



iEidiseis.gr