MY KTEO

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκλαψα όταν τα βρήκαμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ζήτησα συγνώμη


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε μια εξομολογητική συνέντευξη για τη ζωή του και όσα προσπάθησε να διορθώσει.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και μίλησε για τις αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στη ζωή του και στη δουλειά του.

Αρχικά αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο απολύθηκε από το MAD: «Έκανα το βιογραφικό μου, με πήραν στο MAD υπεύθυνο Τύπου και με απέλυσε ο Ανδρέας Κουρής. Ο Ανδρέας πάντα με πετύχαινε να κάνω καραγκιοζιλίκια. Όποτε έκανα μία μίμηση, όποτε έκανα ένα αστείο ήταν εκεί ο Ανδρέας. Κάποια στιγμή είπε «τι τον έχουμε αυτόν εκεί;», είπε.

Η περίοδος της ζωής του που τον κατέβαλε ήταν όταν έχασε και τους δύο γονείς του μέσα σε έξι μήνες: «Έχασα και τους δύο γονείς μου μέσα σε έξι μήνες. Έχουν περάσει πέντε χρόνια. Μέσα από τη δουλειά βρήκα ένα αχνό φως, δεν ήξερα από πού να πιαστώ. Πήγα με το αλκοόλ εκεί, αλλά η δουλειά με έσωσε», παραδέχτηκε.

Όσο αφορά αν πρόλαβε να τους πει αυτά που ήθελε, ο παρουσιαστής είπε ότι: «Στη μητέρα μου τα είπα αυτά που έπρεπε να πω. Στον πατέρα μου δεν πρόλαβα. Ο καρκίνος λιώνει τον άνθρωπό σου. Έφτασε η μητέρα μου στο σημείο να μην μπορεί να επικοινωνήσει», πρόσθεσε μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει ισορροπήσει τα επαγγελματικά του θέματα, αλλά δεν έκανε το ίδιο και με τα προσωπικά του: «Μου λείπει η συντροφικότητα και μπήκα σε μία διαδικασία να το φέρω. Θέλω να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα αν με ευλογήσει ο Θεός και να κάνω ένα παιδί. Δεν έχω βρει την ισορροπία ακόμα», σχολίασε.

Για το θέμα «τηλεόραση», ανέφερε πως περνά μεγάλη κρίση: «Η τηλεόραση είναι άθλια σήμερα, περνά τη χειρότερη φάση της. Μιλάω για τη mainstream, εμπορική, ανταγωνιστική τηλεόραση που διεκδικεί την επιλογή του τηλεθεατή. Τελικά διαμορφώνεται η τηλεόραση με βάση αυτό που εγκρίνει ο τηλεθεατής ή διαμορφώνει τον τηλεθεατή;», ήταν το ερώτημα που έθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για την παρεξήγησή του με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη συγνώμη που του ζήτησε: «Όταν είπα τις χοντράδες είπα «θα βγεις και θα ζητήσεις συγγνώμη όπως είχες τη μαγκιά θα βγεις να νιώσεις την ντροπή». Έκλαψα με τον Γιώργο Καπουτζίδη που μιλήσαμε και το είπε στον αέρα. Δεν ήθελα να το πουλήσω.

Διαφώνησα με τον τρόπο του Γιώργου. Όταν έγινε αυτό και ήρθαμε σε αντιπαράθεση υπήρξαν αυτοί που μου είπαν ότι ήμουν λάθος. Αυτοί που μου είπαν «έχεις δίκιο» ήταν στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όταν οι ακραίοι μου είπαν «έχεις δίκιο» είπα «όπα, αυτός μαυρίζει» και εκεί μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά ότι είχε δίκιο ο Γιώργος. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μιλήσαμε και τα βρήκαμε.

Χαίρομαι πολύ γι΄αυτό, γιατί δεν το άφησα και γιατί μου επέτρεψε να εκφραστώ. Έκλαψα γιατί αναλώθηκα έπρεπε να είχε γίνει πριν από πολύ καιρό», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.



iEidiseis.gr