MY KTEO

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Χαλκίδα: Σε θετικό κλίμα η πρώτη συνάντηση της αντιδημάρχου Πολιτισμού Δήμητρας Σακελλαράκη με τους πολιτιστικούς συλλόγους (ΦΩΤΟ)


Η πρώτη συνάντηση της αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων Δήμητρας Σακελλαράκη με τους πολιτιστικούς συλλόγους της Χαλκίδας ανήκει πια στο παρελθόν και μόνο θετικά συμπεράσματα εξάχθηκαν.

Το απόγευμα της Δευτέρας εκπρόσωποι των περισσοτέρων πολιτιστικών συλλόγων της πόλης βρέθηκαν στο Μέγαρο Κότσικα και συναντήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμητρα Σακελλαράκη, όπου και ενημερώθηκαν από τα πλέον αρμόδια χείλη για μια σειρά θεμάτων που τους αφορούν.

Αρχικά η αντιδήμαρχος ενημέρωσε για την αναγκαιότητα λειτουργίας του μητρώου συλλόγων που εδρεύουν στο Δήμο Χαλκιδέων και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις που θα διοργανώσει η αντιδημαρχία Πολιτισμού, στις οποίες και η αντιδήμαρχος τους θέλει αρωγούς. Αρχής γενομένης από τις εκδηλώσεις για τις αποκριές και το καρναβάλι του 2024.

Οι παριστάμενοι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων, αφού με τη σειρά τους ενημέρωσαν την κ. Σακελλαράκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στη συνέχεια ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά της και δήλωσαν παρόντες στη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τις αποκριές και το καρναβάλι.