MY KTEO

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Άντζελα Δημητρίου: «Ήμασταν στο παρά πέντε να παντρευτούμε με τον Λευτέρη Πανταζή»


Η Άντζελα Δημητρίου ήταν η καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου την Πέμπτη 7 Μαρτίου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Ξεκινώντας να μιλά για την προσωπική της ιστορία και την πορεία της στη νυχτερινή ζωή, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τη σκληρή δουλειά από πολύ μικρή ηλικία.

Το πρόσωπο που ήταν πάντα δίπλα της και τη στήριζε ήταν η μητέρα της και συγκινήθηκε δείχνοντας το δαχτυλίδι της που το φορά σαν φυλακτό: «Αυτό που μου έμεινε από την μητέρα μου είναι αυτό που φοράω στο χέρι μου, ήταν το δαχτυλίδι της το οποίο ορκίζομαι ότι δεν θα το βγάλω ποτέ γιατί είναι η προστασία μου. Την έχω κοντά μου, με προστατεύει.

Ήταν μια γυναίκα που δυναμική, που έμπαινε μπροστά σε όλα, ήθελε να είναι καλά τα παιδιά της. Μεγάλωσε την κόρη μου επειδή λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να προσφέρω την παρουσία μου. Ξέρεις τι μου έλεγε μέχρι πριν από ένα μήνα; Δυόμιση χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι, δεν περπατούσε. Μέρα με τη μέρα που την έβλεπα στεναχωριόμουν γιατί ξέχασα τη μάνα μου που ήταν δυναμική.

Μου είπε «θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Δεν θέλω να είσαι μόνη σου». Είμαι μόνη μου 6 ολόκληρα χρόνια γιατί κουράστηκα, αγανάκτησα, περίμενα αλλιώς να έρθει η ζωή μου και αλλιώς ήρθε.

Είχα έρωτες, αγάπη, ζήλια, μίσος. Είχα πάρα πολλά αλλά περίμενα ότι κάποια στιγμή θα ηρεμήσουν τα πράγματα και θα είχα έναν άνθρωπο να περάσω κάποιες ώρες μετά τη δουλειά.

Είναι δύσκολο στη σημερινή εποχή να έχω έναν σύντροφο. Όσο πιο μεγάλο είναι το όνομά σου, τόσο πιο πολύ είναι το βάρος. Ή θα βρεις έναν άνδρα που είναι δυνατός και να μη ζηλεύει και να σε προστατεύει», είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Άντζελα Δημητρίου πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας με τη φωνή της. Μετά από το χειρουργείο δεν μπορούσε να μιλήσει για τρεις μήνες: «Για τρεις μήνες δεν μιλούσα, μόνο έγραφα. Πήγα στην Έλενα Πατρόκλου της είπα «δεν μπορώ να τραγουδήσω». Την ώρα που είπα το «Αλήτη, δίχως αγάπη» κόπηκε η φωνή μου. Μου είπε «Δεν είναι τίποτα αυτό, θα συνέλθει η φωνή σου». Την ευχαριστώ από την καρδιά μου για αυτό που μου έκανε και τώρα είμαι τελείως διαφορετική», είπε για όσα ακολούθησαν μέχρι την αποκατάστασή της.

Στην προσωπική της ζωή έφτασε λίγο πριν τον γάμο με τον Λευτέρη Πανταζή, ενώ εποχή έχει αφήσει η σχέση της με τον Στηβ Κακέτση: «Ήμασταν στο παρά πέντε να παντρευτούμε με τον Λευτέρη Πανταζή. Τον βοήθησα και με βοήθησε κι αυτός. Όταν έφυγε η μάνα του, ήμουν εγώ που τον κρατούσα αγκαλιά και πήγαμε στην τελευταία κατοικία της.

Όταν έπαθε αυτό με τη φωνή του, τον έπαιρνα καθημερινά τηλέφωνο να δω πως είναι. Έχω τόσο καλή ψυχή που ό,τι και αν μου κάνουν, θα παραμείνω ένα παιδί, ένα παιδί καλό. Όταν είσαι δυνατός άνθρωπος χτυπιέσαι και βάλλεσαι από παντού.

Με τον Στηβ χωρίζαμε, σμίγαμε. Μπήκε φυλακή, τον περίμενα. Είχαμε οιδιπόδειο σύμπλεγμα με τον Στηβ. Με ρωτούσε πάντα τη γνώμη μου για το ποια πρόσωπα να φέρει στο εκάστοτε σχήμα», πρόσθεσε.

Για τη σχέση με την κόρη της, Όλγα, είπε πως την μεγάλωσε μόνη με τη βοήθεια της μητέρας της. Τώρα θέλει να είναι καλά και να μεγαλώσει σωστά το παιδί της και να χαίρεται την οικογένειά της. Όπως είπε η κόρη της είναι πια αρκετά μεγάλη, αλλά θα προσφέρει τη βοήθειά της αν υπάρξει κάποια ανάγκη στη ζωή της.

Παράλληλα, η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε πως έχει προσφέρει πάρα πολλά σε όλη την οικογένεια, αλλά θέλει να κοιτάξει και τον εαυτό της τώρα πια. Θεωρεί πως μετά από τόσα χρόνια δουλειάς πρέπει να φροντίσει να έχει όσα χρειάζεται.




iEidiseis.gr