MY KTEO

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: «Να στείλω τα φιλιά μου στον Αντώνη Κανάκη»


Σύντομη επανάληψη. Ο Γιώργος Τσούλης, σεφ, συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη είπε πριν από λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπής της ότι απέρριψε πρόταση να δουλέψει για τη Μαντόνα γιατί δεν ήθελε να αφήσει την Ελένη.

Το άκουσε ο Αντώνης Κανάκης και το «τσίμπησε». «Κι εγώ για την Ελένη Μενεγάκη θα έριχνα χυλόπιτα στη Μαντόνα. Αν υπάρχει ένα κορίτσι για το οποίο αξίζει να ρίξεις χυλόπιτα στη Μαντόνα, αυτό είναι η Ελένη» σχολίασε το «αφεντικό» του Ράδιο Αρβύλα, αφού πρόβαλε το σχετικό απόσπασμα

Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή της με μεγάλα κέφια. «Ρίξτε μια Μαντόνα...» είπε απευθυνόμενη στο κοντρόλ την ώρα που πλησίαζε τον Γιώργο Τσούλη. Από τότε που είπες για τη Μαντόνα... Άστο. Έχω κάτι να σου δείξω πραγματικά με χαρά» είπε προλογίζοντας το απόσπασμα από το Ράδιο Αρβύλα.

Και πρόσθεσε: «Να στείλω τα φιλιά στον Αντώνη Κανάκη, που τον αγαπώ πολύ, και φυσικά στην υπέροχη παρέα του. Μάλλον δεν το πίστεψαν ότι άφησες τη Μαντόνα για μένα».

«Μεγάλη τιμή. Ήταν στόχος ζωής να μπω στους Ράδιο Αρβύλα. Τους βλέπω από πιτσιρικάς και τους θαυμάζω» ήταν η απάντηση του Γιώργου Τσούλη, που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης.

«Αυτά λες και την επόμενη φορά τους βλέπω ότι θα τα πούνε αλλιώς. Κι εμάς που μας βλέπετε πολλά χρόνια στην τηλεόραση, μην μας το λέτε έτσι, ότι μας βλέπετε από πιτσιρικάδες» είπε.



iEidiseis.gr