MY KTEO

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Αφροδίτη Γραμμέλη: Είδαμε μαθήματα αγένειας από τον κύριο Γιώργο Λιάγκα


Ο Γιώργος Λιάγκας διανύει μια εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτικά χρονιά, για την οποία δικαιούται να νιώθει περήφανος. Το «Πρωινό» δρέπει δάφνες θεαματικότητας και ο ΑΝΤ1, στο δυναμικό του οποίου ανήκει, θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μετά το τέλος του Ιουνίου οπότε λήγει το συμβόλαιό του.

Όμως, η πρωτιά του «Πρωινού» στους πίνακες τηλεθέασης δεν σημαίνει ότι όλα είναι μέλι – γάλα μεταξύ των συντελεστών. Παράδειγμα, ένα περιστατικό που σχολιάστηκε πολύ χθες και σήμερα μπήκε στο μικροσκόπιο της Αφροδίτης Γραμμέλη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής παρατήρησε στη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Φωτεινή, μου λέει ο κόσμος έξω ότι είσαι το πιο αγέλαστο τηλεοπτικό πρόσωπο». Κι εκείνη, σοκαρισμένη αλλά ψύχραιμη, του απάντησε: «Μπράβο Γιώργο! Σε ευχαριστώ! Καλημέρα και σε σένα!».

Η συγκεκριμένη στιχομυθία είχε και συνέχεια. «Γιατί δε γελάς;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας την συνεργάτιδά του, με την οποία τον βλέπουμε συχνά και βραδινές εξορμήσεις, κυρίως σε θέατρα της Αθήνας. Και επέμεινε: «Τι σε προβληματίζει; Πες μου». Οπότε, η Φωτεινή Πετρογιάννη του απάντησε: «Η επικαιρότητα. Οι άνθρωποι που στα λένε γελάνε;»

Σχολιάζοντας σήμερα τα χθεσινά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Αφροδίτη Γραμμέλη παρατήρησε: «Είδαμε μαθήματα αγένειας από τον κύριο Γιώργο Λιάγκα, έτσι; Τρομερή αγένεια ο κύριος Γιώργος Λιάγκας. Εγώ θα πω ότι σαφέστατα ο Γιώργος θέλει να βγάλει τον τίτλο, τον έβγαλε. Έπαιζε χθες στα σάιτ, σήμερα τον σχολιάζουμε εμείς. Αυτό δεν το λες… Να προσβάλει έτσι την κοπέλα που κάθεται δίπλα;».

Και πρόσθεσε: «Αυτό το “καλημέρα και σε εσένα” ήταν η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει στον Γιώργο.

Ξέρεις τι με εξοργίζει στον Γιώργο; Αυτό που έκανε τώρα στον αέρα, στη ζωή έξω δεν τον κάνει. Είναι φοβερό αυτό με τον Λιάγκα ρε φίλε».



iEidiseis.gr