MY KTEO

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Μαρία Αντωνά: Η πρώτη αντίδρασή της μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη


Η Μαρία Αντωνά στην πρώτη έξοδό της μετά από την κοινοποίηση της είδησης του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη βρέθηκε αντιμέτωπη με τις τηλεοπτικές κάμερες.

Η είδηση του χωρισμού της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη μετά από επτά χρόνια σχέσης έπεσε σαν «βόμβα» το σαββατοκύριακο.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου πριν από πολλούς μήνες και κουμπάρος του ζευγαριού θα ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς. Μάλιστα, η ίδια η δημοσιογράφος είχε επιβεβαιώσει την απόφασή της να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» από το «βήμα» του «Happy day» όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Σήμερα λοιπόν, ο φίλος του ζευγαριού Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε ότι η Μαρία Αντωνά έφυγε από το σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον Άρη Σοϊλέδη πριν από περίπου ένα δεκαήμερο, μετά δηλαδή από την εμφάνισή της στο «Happy day». Ο ηθοποιός και συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες και άφησε να εννοηθεί ότι η κρίση στη σχέση του ζευγαριού μπορεί και να ξεπεραστεί.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την περίμεναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζονταν, η Μαρία Αντωνά είπε: «Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ που βρίσκεστε εδώ. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για τον κόσμο που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι όμως σε μια περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ».




iEidiseis.gr