MY KTEO

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Χαλκίδα: «Να κάνουμε πολιτική για τους πολίτες»


 Στη Χαλκίδα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συναντήθηκε με πολίτες και αυτή την ώρα, μιλάει στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή.

 «Πριν από έναν χρόνο, 6 Μαΐου είχα βρεθεί εδώ πριν τις εκλογές. Είμαι σήμερα εδώ για να σας πως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτή η ευθύνη είναι βαριά, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και να στηρίξουμε τις τοπικές κοινωνίες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στη Χαλκίδα.

 Ο πρωθυπουργός μίλησε για τα έργα που γίνονται στην περιοχή, όπως το «έργο αναφοράς» που γίνεται στην αγορά. «Είναι ένα μόνο μικρό παράδειγμα των παρεμβάσεων που γίνονται σε όλη την Ελλάδα».

 Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τουρισμό στη Βόρεια Εύβοια τις ημέρες του Πάσχα. «Είχα δεσμευτεί ότι θα σταθούμε δίπλα στη Βόρεια Εύβοια μετά τις πυρκαγιές» είπε ο πρωθυπουργός.

 «Να κάνουμε πολιτική για τους πολίτες. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν θέλουμε πολιτικό διάλογο με ύβρεις ή να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα και τα ζητούμενα των Ευρωεκλογών» τόνισε ο πρωθυπουργός.

 «Το τι θα γίνει στο Ευρωκοινοβούλιο μετά τις εκλογές έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον όλων μας… Ως Έλληνες ευρωβουλευτές πρέπει να παίξουμε έναν ουσιαστικό ρόλο».