MY KTEO

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Μαρία Αντωνά: Από το Ντουμπάι στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Η επιστροφή της από το «Survivor 2024» επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις για τη Μαρία Αντωνά.

Αλλιώς τα περίμενε τα πράγματα κατά την επιστροφή της από το «Survivor 2024» κι αλλιώς τα βρήκε η Μαρία Αντωνά. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, πανέτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, όμως, αν πιστέψουμε στις διαδόσεις, εκείνος είχε ήδη βρει την αντικαταστάτριά της. Ο χωρισμός τους έπεσε σα βόμβα, αφού όλοι περίμεναν ότι οι δυο τους θα ανέβαιναν άμεσα τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως είπε ο Κώστας Φραγκολιάς στο «Happy day» πριν από το Πάσχα, η Μαρία έφυγε από το σπίτι όπου συγκατοικούσαν τα τελευταία χρόνια, ενώ ο ποδοσφαιριστής απαθανατίστηκε με νέα συνοδό στην παράσταση που ανεβάζει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όμως, το πράγμα είχε και συνέχεια. Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, που είχε στο κέντρο της Αθήνας, η Μαρία Αντωνά, θέλοντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα, ταξίδεψε στο Ντουμπάι όπου πέρασε το Πάσχα. Δυστυχώς, κατά την απουσία της, χάκερ πέτυχε να παραβιάσει τον λογαριασμό της και άρχισε να στέλνει μηνύματα εξ ονόματός της.

Όπως είπε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ανάμεσα στα μηνύματα που ανέβηκαν στο λογαριασμό της πρώην συνεργάτιδάς της ήταν και κάποια που δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα της. «Τελικά ήσουνα μικρός σε όλα και ευτυχώς γνώρισα έναν άνδρα άλλο και το κατάλαβα» και άλλα παρόμοια. Επίσης, ο άγνωστος χάκερ έστειλε μηνύματα προς ανθρώπους του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας, προς τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, τον Μάριο Πρίαμο και άλλους.

Τελικά, η Μαρία Αντωνά ανέκτησε τον έλεγχο του λογαριασμού της και το γιόρτασε με ένα βίντεο που συνοδεύονταν από τη λεζάντα «Κάθε μέρα που τελειώνει είναι μία ευλογία ..».

Τώρα, σκέφτεται σοβαρά κατά την επιστροφή της από το εμιράτο να καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να βρει τον δράστη της παραβίασης του λογαριασμού της.




iEidiseis.gr