MY KTEO

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Πιο sexy από ποτέ μετά το διαζύγιό της – Η απόδραση στις Κυκλάδες


Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να περάσει το Πάσχα με καλούς φίλους, μακριά από την Αθήνα, όμως μια φωτογραφία πρόδωσε τον προορισμό της.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχαλόπουλος, ένα από τα πιο προβεβλημένα ζευγάρια της καλλιτεχνο-κοσμικής Αθήνας έδωσαν τέλος στη σχέση τους μετά από αρκετά χρόνια γάμου που οδήγησε στην απόκτηση δύο παιδιών.

Η σχετική ανακοίνωση έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία την Παρασκευή πριν από το Σάββατο του Λαζάρου και, παρά τις επίμονες φήμες για προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού τους προηγούμενους μήνες, προκάλεσε αναστάτωση.

Βέβαια, όπως ορθά επισήμανε κάποιος, το timing της ανακοίνωσης ήταν σοφά μελετημένο ώστε, μέχρι την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο, το θέμα να έχει ξεφουσκώσει.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανάρτησε η ίδια η ηθοποιός και επιχειρηματίας τις προηγούμενες ημέρες, μετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η Αθηνά Οικονομάκου αναχώρησε για τις πασχαλινές δακοπές της μαζί με τους φίλους της, την ενδυματολόγο Νικόλ Παναγιώτου και τον ηθοποιό Θύμιο Κούκλο.

Και, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η πρωταγωνίστρια του «Πρώτος από εμάς» δεν επέλεξε για τα διακοπές της τη Μύκονο, όπου ο τέως σύζυγός της διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία, αλλά την Άνδρο.

Δείτε την να ποζάρει στην παραλία στη Χώρα της Άνδρου με φόντο τα επιβλητικά αρχοντικά σπίτια των καπετανέων, σε μεγάλα κέφια, πάντα με το ίδιο ανυπέρβλητο στιλ που την καθιέρωσε ως μία από τις top influencers στην χώρα μας.



Να θυμίσουμε ότι το ίδιο διάστημα η συνεταίρος της στο Project Soma Μαίρη Συνατσάκη απαθανατίστηκε να χορεύει έξαλλα στην Πάρο με τον Ίαν Στρατή, τον Fipster, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαρία Σολωμού και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, στην πρώτη πασχαλινή απόδρασή της εκτός Αθήνας από τη γέννηση της Ολίβια.



iEidiseis.gr